Press "Enter" to skip to content

Bezoek 2 juli 2012

Last updated on 14 oktober 2020

Sinds 1991 rijd ik er af en toe langs en sinds 2008 iets vaker omdat ik vrienden had die een tijdje iets verderop in Limburg woonden. Pas in 2012 had ik kennelijk een telefoon met een camera. Ik moest zoeken op oude USB sticks om foto’s die ik in dat jaar maakte terug te vinden. Er waren in de loop der tijd door natuurwensen van de overheid wat bomen verdwenen om meer plaats te maken voor de heide. Naar mijn gevoel verdwenen er wat teveel van de grote eiken en berken. Deze foto met aandacht voor een oude eik maakte ik op 2 juli in 2012 en vond ik na enig zoeken terug. De eik zelf kon ik niet meer vinden in augustus 2020. Misschien herinner ik me niet goed waar hij stond, maar het zou ook kunnen dat hij door een beleidsvergissing door iemand is meegenomen.

Eik op landgoed Marisberg-Belgenhoek in juli 2012