Press "Enter" to skip to content

Bezoek 5 juli 2018

Op deze dag een speciaal bezoek om bovenop de Marisberg het perceel goed op te nemen en de ligging ervan nogmaals te beoordelen. Het stond te koop en wie een natuurgebied onderaan de Marisberg bezit, vindt het wel aardig en nuttig misschien ook de bovenkant van die berg aan het gebied toe te voegen ook al grenzen de percelen niet direct aan elkaar. Alles ertussen is bos en van boven op de Marisberg heb je vanaf de zoom van de het bos een aardig zicht op zijn uitlopende zandlichaam naar de Belgenhoek.

Bovenop de Marisberg op landgoed Marisberg-Belgenhoek op 5 juli 2018.
Het uitzicht vanaf de bovenkant van de Marisberg op de Belgenhoek op 5 juli 2018.
Amerikaanse eik bovenop de Marisberg waar het 37 meter hoog is tegenover 32 meter op het laagste punt in de Belgenhoek. Landgoed Marisberg-Belgenhoek op 5 juli 2018.