Press "Enter" to skip to content

Bezoek 9-11 oktober 2020

Om na de bloeiende heide in augustus de herfst in het natuurgebied te zien, bracht ik weer een bezoek aan Marisberg en Belgenhoek. Sliep ervoor een nachtje in de buurt en kwam voor dag en dauw, althans in de schemering met veel mist, een kijkje nemen. Meerdere ree├źn, het ontdekken van een grotere dassenburcht dan ik er vermoedde en zo hier en daar wat paddestoelen en een bessendragende hulst waren mijn oogst. Wandelde de Marisberg op langs percelen van anderen en stelde vast dat de mais van het land is en er vanaf onze top van de Marisberg weer uitzicht bestaat. De pluktuin In de 7e hemel was nog open in oktober en zorgde voor warme koffie en koude zelfgemaakte druivensap tussen het wandelen door.

Voor zonsopkomst op de Marisberg-Belgenhoek op 9 oktober 2020
Zonsopkomst op de Marisberg-Belgenhoek op 9 oktober 2020